woensdag 27 juni 2018

Dinsdag 26-06-2018
Gisteren zijn we in de plaatselijke bibliotheek geweest voor een goede internetverbinding en hebben we alles uitgezocht over bus- en treinverbindingen naar het dichtstbijzijnde vliegveld (Exeter) en uiteindelijk een vlucht geboekt voor Tonny. Donderdag gaat ze terug.
Vakantieverblijf van Agatha Christie

Gezicht op de River Dart vanaf Greenway
Vandaag zijn we met de bijboot de rivier verder op gevaren naar het plaatsje Dittisham waar we het landgoed Greenway hebben bezocht, het voormalige vakantieverblijf van Agatha Chistie. Dit is een ontzettend uitgestrekt landgoed met een erg groot huis, diverse tuinen, bossen en een boothuis (waar het verhaal van één van haar boeken zich afspeelt) gelegen aan de rivier de Dart.
Daarna zijn we nog even in de plaatselijke pub de FBI (Ferry Boat Inn) wat gaan drinken en hebben we nog een wandelingetje gemaakt langs een stukje van de rivier. Omdat we niet tegen de stroom in wilden varen, hebben we op de steiger waar ons bijbootje lag, nog een tijd lekker in de zon gezeten. Op die steiger zaten overigens meer mensen (locals) heel relaxed met een drankje die ze in de pub hadden gekocht en gewoon mee naar buiten mochten nemen. Dit is wel één van de mooiste plekjes aan de Engelse zuidkust.
Dittisham

Geen opmerkingen:

Een reactie posten