zaterdag 12 juni 2010

Donderdag in Cowes blijven liggen wegens slecht weer. ’s Nachts lag de boot te deinen en te trekken aan de lijnen van jewelste, slecht geslapen. Vrijdag Tonny gehaald van Southampton Airport. Vandaag zijn we met een stroom van 3,3 knopen rustig met alleen het voorzeil naar Yarmouth gevaren. Een heel leuk haventje en stadje, Maar er heerste wel een ontzettende weekenddrukte. Het leek Zierikzee wel op een mooie dag. Morgen blijven we waarschijnlijk hier ook liggen.

2 opmerkingen:

  1. Hoi pap,

    Wat een ding zeg, die Hydroptere!
    Je hebt al een paar mooie zeiltochtjes gehad zo te lezen, en een goede oversteek, stoere vader heb ik toch die dat zomaar alleen doet!
    Was mama's vlucht(je) goed verlopen vrijdag? We hadden nog lekker samen geluncht op Schiphol.
    Vandaag heeft Romy de Kikarun gelopen en ook Quinten heeft onverwachts nog meegedaan, dat wilde hij heel graag, en hij liep hartstikke goed!
    Nou, veel zeilplezier samen, geniet er van!!

    x Vera, Barry en de kids

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Henk en Tonny, nog steeds op Cowes? Moet regelmatig aan jullie denken vooral als de wind opsteekt en ik die prachtige blauwe lucht boven me zie, alleen zit ik dan op een bankje achter de school en jullie aan boord. Ik denk dan steeds dat de wind wel heel erg lang nu al uit de goede hoek komt of heb ik het mis?
    We zitten nu midden in de eindexamenperikelen, vandaag uitslag vastgesteld, was niet slecht met nog een herexamen in het vooruitzicht. Nog een paar weekjes werken en dan de zomervakantie, voor ons met de tent naar de de Pyreneeen, denken we nu, maar dat kan zomaar veranderen.
    Blijf drijven en geniet! Tot de volgende.

    BeantwoordenVerwijderen