maandag 19 juli 2010

Vanochtend eerst boodschappen gedaan. Besloten om vanmiddag naar Yarmouth te gaan (ondanks de stroom tegen) omdat de verwachting voor dinsdag goed leek om over te steken naar Cherbourg in Frankrijk. Ik heb nog even geprobeerd om te zeilen maar met sterke stroom tegen en weinig wind was dat geen goede keus. Dus de motor maar gestart.
Vanavond nogmaals naar de weersvooruitzichten gekeken en besloten dat ik woensdag ga oversteken, dan is de wind gunstiger dan morgen.

2 opmerkingen:

  1. Hoi Pa,

    Jammer dat het niet gelukt is om samen met Tiede de oversteek te maken. Nu sta je voor de tweede mijlpaal om weer alleen over te steken. Succes woensdag en we hopen dat het nu wel eens gaat lukken. Dan ben je eidelijk van de bacon and eggs verlost en liggen de croisants en stokbroden op je te wachten, en natuurlijk de flesjes rode wijn.

    Je me réjouis à la semaine prochaine à venir. Baiser de Maud et Annika

    Bye et salutations
    Gerben, Debby Maud & Annika

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Henk,
    Een berichtje uit het snikhete Zwijndrecht. ( Geen zuchtje wind) Je had natuurlijk al lang in Frankrijk willen zijn. Eerst pech met je mast en vervolgens zijn de weergoden je niet gunstig gezind. Jammer voor je. Nou ja, woensdag ga je de oversteek maken als de wind gunstig is. Van Ton heb ik begrepen dat de oversteek ongeveer een dag duurt. Als je woensdag gaat, succes!!!! Groetjes Emmy

    BeantwoordenVerwijderen