zaterdag 24 juli 2010

Vandaag de dag doorgebracht met huishoudelijke taken. Boodschappen gedaan en een paar wassen gedraaid, dat laatste ging nog niet zo vlot want het apparaat waar geld in gestopt moest worden, vertoonde kuren zodat er een monteur opgeroepen moest worden. Alles aan boord aan de reling en aan een lijn gehangen om te drogen in de zon en wat wind, dat ging prima. Morgen blijf ik waarschijnlijk ook nog hier en maandag wil ik dan naar Alderney. Gezien de windverwachting is dat goed te doen (maar ja, of de verwachting ook overeenkomt met de werkelijkheid ...... dat moeten we nog even afwachten).

2 opmerkingen:

  1. Joop en Anneke26 juli 2010 om 23:13

    Hallo Henk, hier dan weer even een berichtje van ons, Joop en Anneke. We hebben je reisverslag weer helemaal doorgelezen en willen gewoon even reageren. We hebben gelezen over je ups en downs zoals geen wind of teveel wind, gebroken touw enz. Met ons gaat alles goed en we vermaken ons best in Bergum en met ons klein bootje.
    We willen je een voorspoedige reis wensen, dat je ondanks alles er toch veel van mag genieten en je hoort weer van ons, Henk veel groetjes en het allerbeste.....Joop en Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel Joop en Anneke,
    We zien elkaar gauw tijdens het familie-weekend.
    Groetjes, Henk.

    BeantwoordenVerwijderen