dinsdag 13 juni 2017

Dinsdag 13-06-2017
Gisterochtend naar een orthopeed geweest i.v.m. mijn pijntje in de liesstreek wat wellicht veroorzaakt kan worden door slijtage in de heup. Er zijn eerst foto’s gemaakt en vervolgens bekeken samen met de orthopeed. Die vertelde dat er weliswaar een lichte vorm van artrose in mijn linker heup te zien was maar dat kan niet de oorzaak zijn van mijn liesklacht. Voorlopig maar even aankijken, misschien gaat het spontaan weer over, anders moet ik na verloop van tijd maar weer eens naar de huisarts.
Vandaag met openbaar vervoer van huis naar Kamperland gegaan. Zoals ik al eerder had aangegeven, hadden we wat problemen met de marifoon. Omdat er geen onderdelen meer te verkrijgen zijn van dat merk heb ik afgelopen vrijdag een nieuwe marifoon aangeschaft. Deze heb ik vandaag aangesloten en getest plus nog wat andere klusjes gedaan. Ik moet de komende dagen nog wel even een buiten handset installeren (die had ik er wel direct bij gekocht).
Hopelijk kan ik dan met 2 รก 3 weken vertraging toch nog aan deze reis beginnen. Dan moet het weer natuurlijk ook meezitten.

1 opmerking:

  1. Ha Henk,

    Was nieuwsgierig hoe de stand van zaken was. Goed om te horen dat je aan de reis kunt beginnen

    Groet,
    Emmy

    BeantwoordenVerwijderen