woensdag 5 juni 2013

Woensdag 05-06-2013
Vandaag inderdaad een rustdag gehouden en kleine klusjes uitgevoerd zoals het schoonmaken van het toilet, een snoer van de buitenhandset van de marifoon verstevigd en nog een paar van die dingetjes. Daarbij ben ik helaas wel door mijn rug gegaan, ik boog een beetje voorover terwijl ik een gereedschapskist in mijn handen had. Dat had ik niet moeten doen….!
In de naburige jachthaven ligt een heel speciaal getuigde catamaran, op beide rompen een mast die aan de bovenkant met een aluminium rondhout zijn verbonden. Aan beide masten zit een grootzeil en een voorzeil, het lijkt net alsof er 2 boten naast elkaar varen maar dan onderling verbonden. Nog nooit had ik zoiets gezien. Op de foto ligt er een andere, kleinere catamaran achter, let daar maar even niet op.

1 opmerking:

  1. Hoi Ton, Henk,

    Hopelijk is je vlucht naar Southampton goed verlopen. En genieten jullie samen inmiddels van een verdiende vakantie. Leuk Henk, dat je ook dit jaar weer een blog bijhoudt van je zeiltocht. Altijd boeiend om te lezen waar je langs zeilt en wat je meemaakt.

    Groet emmy

    BeantwoordenVerwijderen