zaterdag 14 augustus 2010

Vandaag hadden we gepland om een beetje van de stad Brighton te bezichtigen. Daarom hoefden we niet zo vroeg op te staan en konden we wat uitslapen. Na de koffie zijn we gaan lopen, voor alle zekerheid jasjes meegenomen want het was wel erg bewolkt.
Een stuk langs het strand gewandeld en in het centrum aan de rand van een mooi park een paar sandwiches gekocht met een kop koffie. Daar gezeten begon het jammer genoeg flink te regenen. Nadat het ergste voorbij was, zijn we een winkelstraat ingelopen en verderop nog weer een kopje koffie gekocht want het was nog steeds niet echt droog. Daarna over de boulevard terug gelopen naar Brighton Marina, wat overigens veel meer inhoudt dan alleen maar een haven, er is een winkelcentrum, bioscoop, casino, etc.etc. Nog even een paar boodschappen gedaan bij de ASDA (een groot winkelketen in Groot-Brittanniƫ) en weer terug gegaan naar de boot.

1 opmerking:

  1. Hoi Tonny en Henk,
    Ton, goed om te lezen dat je vlucht naar Engeland voorspoedig is verlopen. Ook in de buurt van Brighton is het dus wisselvallig weer. Bij ons ook. Het is wel droog, maar het waait op dit moment bijzonder hard. Morgenmiddag gaan we naar Zeeland en we blijven daar tot en met zaterdagochtend. Tenzij het weer erg verslechtert.
    Groetjes, Emmy

    BeantwoordenVerwijderen